FAQ  •  Register  •  Login

Problem with Map or Object loading

<<

MG_151\20

User avatar

Posts: 78

Joined: Sat Jan 23, 2010 6:45 pm

Post Mon Mar 22, 2010 5:39 pm

Problem with Map or Object loading

Hi Folks. :wink:

Ive got Problems with IL-2. When i load a Mission (Single Player, QMB) the Game Crashes at 100% and it shows me this Pop up:
<a href="http://s762.photobucket.com/albums/xx270/Enola89_NRW/?action=view&current=1-2.jpg" target="_blank"><img src="http://i762.photobucket.com/albums/xx270/Enola89_NRW/1-2.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>
(English: The assignation "0x0fa80a7b" recommits to the memory in "0x000003d0". The action "read" can not be accomplished on this Memory. Click OK to close the Programm)

When i try to load a Map in the FMB everithing works fine. But when i try to zoom in everything crashes at the point where the
<<

8FS_Bulau

Posts: 1037

Joined: Wed Nov 28, 2007 1:24 pm

Post Mon Mar 22, 2010 8:29 pm

Try setting texture compression to S3TC

[Render_OpenGL]
TexCompress=2
<<

MG_151\20

User avatar

Posts: 78

Joined: Sat Jan 23, 2010 6:45 pm

Post Tue Mar 23, 2010 1:50 pm

8FS_Bulau wrote:Try setting texture compression to S3TC

[Render_OpenGL]
TexCompress=2

Thanks for youre Help. :) But one question! Where did i find this lines? :???: Sorry i dont know a lot of this game stuff. :oops:
<<

MG_151\20

User avatar

Posts: 78

Joined: Sat Jan 23, 2010 6:45 pm

Post Thu Mar 25, 2010 3:53 pm

Can You, or someone else please tell me where i find this lines?
<<

8FS_Bulau

Posts: 1037

Joined: Wed Nov 28, 2007 1:24 pm

Post Thu Mar 25, 2010 4:23 pm

In conf.ini:

[Render_OpenGL]
TexCompress=2
<<

MG_151\20

User avatar

Posts: 78

Joined: Sat Jan 23, 2010 6:45 pm

Post Thu Mar 25, 2010 7:26 pm

8FS_Bulau wrote:In conf.ini:

[Render_OpenGL]
TexCompress=2

Thank You 8FS Bulau :) Ive try it, but the Problem is still the same :roll: Any Ideas what to do now? I think i do a new Installation of UP.2.0. Maybe it works after that. :-?
<<

8FS_Bulau

Posts: 1037

Joined: Wed Nov 28, 2007 1:24 pm

Post Thu Mar 25, 2010 8:41 pm

I would try disable all your Mods, including in JSGME, and see if problem goes away.
If it does, then add mods back in one at a time and test after each one. It could be a conflict between two mods you are using.
<<

MG_151\20

User avatar

Posts: 78

Joined: Sat Jan 23, 2010 6:45 pm

Post Fri Mar 26, 2010 4:59 am

8FS_Bulau wrote:I would try disable all your Mods, including in JSGME, and see if problem goes away.
If it does, then add mods back in one at a time and test after each one. It could be a conflict between two mods you are using.

OK, i going to try it when i'am back at home. In the Moment i sit on a PC at school 8)

EDIT:
Ive try it! But the Problem is still the same. F...k what could it be. :???:
<<

Gypsy9

Posts: 34

Joined: Sat Jun 13, 2009 3:19 pm

Location: London UK

Post Fri Jul 16, 2010 1:17 pm

Re: Problem with Map or Object loading

I have the same problem I can play ok in Campaign QMB and FMB but not in single missions very strange hope some one can find a solution

Return to IL2 Mods Trouble Shooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.