FAQ  •  Register  •  Login

messed up chief.ini file.

<<

sentinel

Posts: 138

Joined: Wed Nov 07, 2007 5:48 pm

Post Sat Jul 31, 2010 2:19 am

messed up chief.ini file.

Dear All,
As I have lost part of my chief.ini file the game will not run with the chief ini file where it should be. But the game runs if I remove it. Could someone send me a default chief.ini file or a link to download it......(If there is one of course).
regards,
Pike
<<

{HVY-E}Jinxx

User avatar

Site Administrator

Posts: 1239

Joined: Tue Nov 13, 2007 11:26 pm

Location: Ft. Lewis, WA.

Post Sat Jul 31, 2010 3:12 am

Re: messed up chief.ini file.

Need to know what flavor of the game you're using?

4.09m stock
UP 2.xxxx
HSFX 4.xx
<<

Fireskull

User avatar

Posts: 4183

Joined: Tue Jun 09, 2009 12:11 pm

Location: Milky Way Galaxy, Sun System, Earth, USA...Somewhere roaming in the mid-west of America! LOL!

Post Sat Jul 31, 2010 3:18 am

Re: messed up chief.ini file.

I am curious about the answer. :mrgreen:
<<

sentinel

Posts: 138

Joined: Wed Nov 07, 2007 5:48 pm

Post Sat Jul 31, 2010 3:49 am

Re: messed up chief.ini file.

It is the original 4.09m but I have added many mods to it.
Pike
<<

{HVY-E}Jinxx

User avatar

Site Administrator

Posts: 1239

Joined: Tue Nov 13, 2007 11:26 pm

Location: Ft. Lewis, WA.

Post Sat Jul 31, 2010 4:20 am

Re: messed up chief.ini file.

O.k. then, you're not running stock then.

What vers?
<<

sentinel

Posts: 138

Joined: Wed Nov 07, 2007 5:48 pm

Post Sat Jul 31, 2010 4:44 am

Re: messed up chief.ini file.

I started off with the 409m but have added aircraft and effects mods by hand, when we had to add files and folders manually. As I recall it was the ship pack2 that screwed it up for me....I just left it with no Chief.ini. But I thought I would try to get it working again WITH the chief.ini file.
regards,
Pike.
<<

Verhängnis

Mod Member

Posts: 1246

Joined: Fri Aug 07, 2009 3:35 am

Location: At the Heinkel Factory wipping up some new Variants...

Post Sat Jul 31, 2010 4:51 am

Re: messed up chief.ini file.

I once stuffed up my chief.ini but it looked fine but I just deleted it and put the stock chief.ini and added the lines more carefully and it worked.

EDIT:1 Moment I am uploading the Stock 4.09.ini now.

EDIT EDIT:

http://www.mediafire.com/?4d34uduih60pohh
<<

sentinel

Posts: 138

Joined: Wed Nov 07, 2007 5:48 pm

Post Sat Jul 31, 2010 6:05 am

Re: messed up chief.ini file.

Thanks that worked fine.
regards,
Pike.

Return to IL2 Mods Trouble Shooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.