FAQ  •  Register  •  Login

[P-39 Airacobra] serious problem with the cockpit

<<

HusarDerLuft

User avatar

Skin Mod Member

Posts: 153

Joined: Wed May 28, 2008 2:34 am

Post Tue Oct 26, 2010 2:24 pm

[P-39 Airacobra] serious problem with the cockpit

I have this problem where some instruments of the P-39 are messed up.
The artificial horizon, the compass and the gun reticule are not showing up correctly. The whole cockpit looks like its has a problem.

This is only the case with the P-39D1, D2, N & 400 series.(assuming they all share the same cockpit type)
all the other ones (Q1, Q10, P63) work normally.

what would cause this?


Image
<<

Fireskull

User avatar

Posts: 4183

Joined: Tue Jun 09, 2009 12:11 pm

Location: Milky Way Galaxy, Sun System, Earth, USA...Somewhere roaming in the mid-west of America! LOL!

Post Wed Oct 27, 2010 1:21 am

Re: [P-39 Airacobra] serious problem with the cockpit

HusarDerLuft wrote:I have this problem where some instruments of the P-39 are messed up.
The artificial horizon, the compass and the gun reticule are not showing up correctly. The whole cockpit looks like its has a problem.

This is only the case with the P-39D1, D2, N & 400 series.(assuming they all share the same cockpit type)
all the other ones (Q1, Q10, P63) work normally.

what would cause this?


Image




Can someone help this gentleman, please?





Fireskull :)
<<

EoW_WhamO_CO

User avatar

Posts: 276

Joined: Wed Dec 17, 2008 9:13 pm

Location: Lancaster, PA

Post Wed Oct 27, 2010 2:37 am

Re: [P-39 Airacobra] serious problem with the cockpit

what cockpit repaint are you using?
<<

HusarDerLuft

User avatar

Skin Mod Member

Posts: 153

Joined: Wed May 28, 2008 2:34 am

Post Wed Oct 27, 2010 12:41 pm

Re: [P-39 Airacobra] serious problem with the cockpit

I have the P-39 Open cockpit mod.
Inside this mod there are 3 folders -

Only the P-39N as well as the other planes who use this cockpit are affected. (D1, D2, P-400) The Q1 & Q10 are normal.

I took the P-39N-1 folder out of the mod and that fixed it! - (now I cannot open the door on the Aircobra -)

There seems to be a conflict with this mod.

:(
<<

Fireskull

User avatar

Posts: 4183

Joined: Tue Jun 09, 2009 12:11 pm

Location: Milky Way Galaxy, Sun System, Earth, USA...Somewhere roaming in the mid-west of America! LOL!

Post Thu Oct 28, 2010 3:19 am

Re: [P-39 Airacobra] serious problem with the cockpit

HusarDerLuft wrote:I have this problem where some instruments of the P-39 are messed up.
The artificial horizon, the compass and the gun reticule are not showing up correctly. The whole cockpit looks like its has a problem.

This is only the case with the P-39D1, D2, N & 400 series.(assuming they all share the same cockpit type)
all the other ones (Q1, Q10, P63) work normally.

what would cause this?


Image




Good day,

I moved this to the IL2 Mods Trouble Shooting.


Can someone help him?




Fireskull :)
<<

KG64_Cnopicilin

User avatar

Mod Member

Posts: 5044

Joined: Sun Jan 04, 2009 11:57 am

Location: Finland

Post Thu Oct 28, 2010 6:00 am

Re: [P-39 Airacobra] serious problem with the cockpit

Fireskull wrote:
HusarDerLuft wrote:I have this problem where some instruments of the P-39 are messed up.
The artificial horizon, the compass and the gun reticule are not showing up correctly. The whole cockpit looks like its has a problem.

This is only the case with the P-39D1, D2, N & 400 series.(assuming they all share the same cockpit type)
all the other ones (Q1, Q10, P63) work normally.

what would cause this?


Image




Can someone help this gentleman, please?





Fireskull :)

Are your comments like that one counted as bumpety-bumps?
<<

Fireskull

User avatar

Posts: 4183

Joined: Tue Jun 09, 2009 12:11 pm

Location: Milky Way Galaxy, Sun System, Earth, USA...Somewhere roaming in the mid-west of America! LOL!

Post Thu Oct 28, 2010 6:47 am

Re: [P-39 Airacobra] serious problem with the cockpit

Fireskull wrote:
HusarDerLuft wrote:I have this problem where some instruments of the P-39 are messed up.
The artificial horizon, the compass and the gun reticule are not showing up correctly. The whole cockpit looks like its has a problem.

This is only the case with the P-39D1, D2, N & 400 series.(assuming they all share the same cockpit type)
all the other ones (Q1, Q10, P63) work normally.

what would cause this?


Image




Good day,

I moved this to the IL2 Mods Trouble Shooting.


Can someone help him?




Fireskull :)



KG64_Cnopicilin, I am not sure what you mean. :wink:




Fireskull :)

Return to IL2 Mods Trouble Shooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.