24.07.2009, 10:24
Ovako moja ideja fiktivnog pilota je sledeca. Pilot se obucava prije WW2 na avionu IK-2 ( e sad posto nemamo pravi model IK-2 moj je predlog P-11c sa skinom IK-2 koji sam ja licno napravio, a avion je veoma slican IK-2 po svemu ) i dakle on se obucava u 2-3 misije ( necemo 100 misija obuke nego akciju ) i tada izbija WW2 e sad on moze biti pilot u odbrani BG ili ako nemamo mapu BG onda nek brani samo Jugu Jugoslaviju uopste. Isto tako nek tu bude otprilike 5 misija odbrane i nakon toga. Nakon kapitulacije uzme avion i pravac bjezi za Grcku pa za Egipat. Tu se prikljucuje skvadronu RAF-a i tek nakon 1944. vraca se u Jugoslaviju da se bije protiv Njemaca i ostale bagre. To je jedna mogucnost. Druga mogucnost je da ode u partizane i prikljuci se Prvoj partizanskoj eskadrili ( onaj fol ko iz filma P.Eskadrila kaze mu komadant lete sa Kozare i bices postavljen za komadanta lovacke avijacije ili nesto u tom fazonu. E sad ako bi smo uzeli da bude partizanska eskadrila onda bi smo se dogovorili koji avion za uzeti itd. Ali vratimo se na prvu ideju, avione koje ja predlazem za JRV i PVO Kraljevine Jugoslavije su sledeci:
IK-2 ( nek bude P-11c )
Hawker Fury ( nek bude J8A i za njega imam skin )
IK-3 ( nek bude Yak-1 i za njega imam dosta skinova)
BF-109E ( nek bude BF-109 E
a sto se tice bombardera nek budu sl.
Blenheim MKI
Do-17 ( neka ga glumi Ju-88 i za njega sam napravio skin )
eto ja mislim da sam naveo dosta toga vi nastavite dalje ako ko ima kakvih ideja. Ali ovo je najvise osmisljeno za Jugoslovensko RV i PVO u Jugoslaviji prije i za vrijeme aprilskog rata. Prvo to da napravimo pa cemo posle vidjeti nije tesko jer ako bi bili u RAF-u kao Titovi piloti onda bi koristili vec postojece avione iz igre tipa Hurricane i Spitfire za koje imam isto skinove i to je to. Za partizansku eskadrilu cemo se dogovorit.
IK-2 ( nek bude P-11c )
Hawker Fury ( nek bude J8A i za njega imam skin )
IK-3 ( nek bude Yak-1 i za njega imam dosta skinova)
BF-109E ( nek bude BF-109 E
a sto se tice bombardera nek budu sl.
Blenheim MKI
Do-17 ( neka ga glumi Ju-88 i za njega sam napravio skin )
eto ja mislim da sam naveo dosta toga vi nastavite dalje ako ko ima kakvih ideja. Ali ovo je najvise osmisljeno za Jugoslovensko RV i PVO u Jugoslaviji prije i za vrijeme aprilskog rata. Prvo to da napravimo pa cemo posle vidjeti nije tesko jer ako bi bili u RAF-u kao Titovi piloti onda bi koristili vec postojece avione iz igre tipa Hurricane i Spitfire za koje imam isto skinove i to je to. Za partizansku eskadrilu cemo se dogovorit.